Ingatlanokról, telkekről kicsit másképp

LHGT - Lakás, Ház, Garázs, Telek

LHGT - Lakás, Ház, Garázs, Telek

Miért érdemes az újépítésű ingatlan mellett dönteni?

2016. április 18. - Yatour

haz1.jpgHa lakás vásárlása előtt állunk, akkor mindig feltevődik a kérdés, hogy új vagy régi építésűt válasszunk, melyik lenne a jobb megoldás. A következő sorokban összeszedtük azokat az érveket, amelyek biztosan segíteni fogják abban, hogy könnyebb döntést hozzanak. Az újépítésű ingatlan esetében mindig Ön lesz az első lakó a házban, és vannak olyan lakás tulajdonosok, akik számára ez nagyon fontos tényezőnek számít.

Az új ingatlannál mindig tisztázva vannak a tulajdonjogi viszonyok. Arra is érdemes figyelni, hogy sokkal több állami kedvezményre lehet szert tenni, ha az újépítésű ingatlan megvásárlása mellett dönt. Ha a lakást még felépülésének folyamatában vásárolja meg, akkor természetesen figyelemmel kísérheti a lakás alakulását, kicsit azt az érzést keltve, mintha Ön építené meg.

Ebben az esetben bele lehet szólni a falak kialakításába, sőt, még abba is, hogy milyen legyen a burkolat vagy a falfesték színe. Az újépítésű ingatlan garanciával rendelkezik, amit minden esetben törvény szabályoz. Arról nem is beszélve, hogy itt minden felszerelés új, korszerű, ennek következtében energiatakarékos is.

Így az újépítésű ingatlan legfontosabb előnyei közül ki kell emelni azt, hogy nagyon alacsony fenntartási költséggel rendelkezik, amit egy régi típusú ház esetében nem lehet elmondani. Műszaki állapota pedig kifogástalan. Átadása előtt még a legapróbb hibát is azonnal kijavítják, anélkül, hogy az plusz költséget jelentene Önnek. Extrának számít az is, hogy beköltözés előtt kitakarítva adják át az ingatlant.

A bejegyzés trackback címe:

https://lhgt.blog.hu/api/trackback/id/tr158642394
süti beállítások módosítása