Ingatlanokról, telkekről kicsit másképp

LHGT - Lakás, Ház, Garázs, Telek

LHGT - Lakás, Ház, Garázs, Telek

Újépítésű lakások között tudunk válogatni Debrecenben

2016. május 27. - Yatour

haz_2.jpgAmennyiben újépítésű ingatlan után érdeklődünk Debrecen városában, akkor mindenképpen szem előtt kell tartanunk azt a tényezőt, hogy nagy az újépítésű házak iránti kereslet. Az ilyen típusú lakásokat hamar elkapkodják, ezért érdemes figyelni, hogy mindig a legjobb ajánlatot választhassuk. Debrecenben, a Kölcsey központ közelében most épül egy olyan újépítésű társasház, ahol több lakás is gazdára vár.

A modern, 23 lakásos házban mindenki megtalálja számításait. A háromemeletes házban lift is működik. A lakások alapterülete változó. De akár a debreceni központban is találhatunk olyan újépítésű ingatlant, amely megtetszene a számunkra. A magas műszaki adottságokkal bíró társasházban sokan keresnek eladó lakást.

A legfelső szinten két penthouse típusú lakás áll rendelkezésünkre, amelyek a luxus kategóriát képezik. Különleges komfortélményt nyújtó terasz tartozik minden egyes lakáshoz. Felső kategóriás lakásokkal találkozhatunk a Kossuth tér közelében is. A belvárosi modern lakások építéséhez első osztályú alapanyagokat használtak fel. A legkorszerűbb megoldásokkal rendelkeznek. A lakásokhoz egy belső udvar is tartozik, amely segítségével sikerült egy csendes légkört teremteni.

A debreceni Füredi kapu lakóparkban is újépítésű házakkal találkozhatunk. Mindegyik ház tiszta tulajdonlappal rendelkezik, és tehermentes. Minden egyes ingatlanhoz egy saját parkolóhely is tartozik. Aki viszont nagycsaládos, és ikerházak után keresgél, annak sem kell szomorkodnia. A Csapó kertben több újépítésű ikerház is gazdára vár. A kétszintes, nappaliból és három szobából álló házakhoz saját garázs tartozik. A ház mellett kert található.

A bejegyzés trackback címe:

https://lhgt.blog.hu/api/trackback/id/tr108744034
süti beállítások módosítása