Ingatlanokról, telkekről kicsit másképp

LHGT - Lakás, Ház, Garázs, Telek

LHGT - Lakás, Ház, Garázs, Telek

Pécsett megnőtt az érdeklődés az újépítésű ingatlanok iránt

2016. június 18. - Yatour

lhgt.jpgPécs városában egyre több újépítésű lakás keres gazdát. Az ilyen típusú ingatlanok iránt megnőtt az igény, ami nem is csoda, hiszen árban is megéri mellette dönteni. A Minerva Park Pécs belvárosában található, harmonikus kialakításának köszönhetően nagycsaládosok számára ideális választás. Az újépítésű ingatlanok kényelmesek, nyugodt környezetben találhatóak. Egy lakóépületben 12 lakás található.

A energiaosztályba sorolhatóak, alacsony fenntartási költség jellemzi a lakásokat. Belvárosi elhelyezkedése miatt nagyon népszerű. Egy hangulatos sétány is található a Minerva Parkban. Aki viszont nem szeretne a belvárosban lakni, annak az Árnyas Liget lakópark ajánlatait érdemes átnéznie.

A belvárostól csupán öt percre lévő lakópark újépítésű lakásokkal várja a lakástulajdonosokat. Gázfűtéssel működnek. Korszerű belső kialakítással rendelkeznek. A lakópark egy különleges ősgesztenyefákkal övezett parkban található meg. A téglákból készült lakások jó infrastruktúra mellett vásárolhatók meg. Könnyedén megközelíthetőek, nemcsak autóval, hanem tömegközlekedési eszközökkel is, így nagy értük az érdeklődés.

De újépítésű lakásokkal találkozhatunk a Megyeri ház projekt esetében is, az építkezések még folynak, a lakások többsége elkelt, de aki szemfüles, az még elkaphat egy jó ajánlatot. Az alapozáshoz vasbeton gerendarácsokat használnak fel, míg a homlokzat kialakításához fa- és fémszerkezetű lamella rendszereket. Az épületegységek között park és játszótér is található, sok benne a zöld felület. Az épületegység 5 emeletből áll, amelyhez földszint is tartozik.

A bejegyzés trackback címe:

https://lhgt.blog.hu/api/trackback/id/tr188867458
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása