Ingatlanokról, telkekről kicsit másképp

LHGT - Lakás, Ház, Garázs, Telek

LHGT - Lakás, Ház, Garázs, Telek

Budapesten elérhető újonnan épült lakások kínálata

2016. július 14. - Yatour

budapest.jpgBudapesten egyre több újonnan épült lakás közül tudunk válogatni. Ezek nemcsak hangulatosabbak, életképesebbek, hanem egy olyan kertvárosi hangulatot tudnak megteremteni, mintha kertes házban élnénk mindennapjainkat. Budapesten a budai oldalon például, a Madárhegyen, egy olyan negyed épül, ahol csak újépítésű lakások kaphatóak.

Az elegáns teraszházak építészeti szempontból kiemelkedő megoldást nyújtanak. Minőségi alapanyagokat használtak fel és az újépítésű lakás terasza élettérként jelenik meg. A lakóparkot egy gondozott, tágas tér veszi körül. A levegő mindig friss és kristálytiszta. Az újépítésű ingatlanok nemcsak a kényelemről, hanem a biztonságról is gondoskodnak, hiszen itt állandó portaszolgálat van. Fontos az is, hogy a lakópark könnyedén megközelíthető helyen fekszik.

A közelben élelmiszerbolt, pékség, több oktatási intézmény is található. A belvárosba szinte negyedóra alatt el lehet jutni. Budapest Zugló részén viszont olyan épületegyüttessel találkozhatunk, ahol a wellness-élmény kerül előtérbe. Az itt lévő újépítésű ingatlanok fürdőszobáiban termálvíz található. Így mindenki saját maga élvezheti a termálvíz jótékony hatásait, egyenesen otthonában. A zöldövezetről itt sem felejtkeztek meg. Bicikliút és futásra is alkalmas sétány található itt. A kertvárosi hangulatnak köszönhetően sokan döntenek a lakások megvásárlása mellett.

Ha Budapest belvárosában szeretnénk újépítésű lakást vásárolni, akkor nézzük meg a Grandio ajánlatait. Ideális befektetési lehetőségnek is tekinthető egy itt lévő ingatlan megvásárlása, hiszen a lakásokat garantáltan bérbe lehet adni, szinte egyik napról a másikra. Az újépítésű lakás okos eszközről irányítható megoldásokat tartalmaz, így a világítás, a fűtés vagy a klíma kezelése távolról is vezérelhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://lhgt.blog.hu/api/trackback/id/tr218889992
süti beállítások módosítása