Ingatlanokról, telkekről kicsit másképp

LHGT - Lakás, Ház, Garázs, Telek

LHGT - Lakás, Ház, Garázs, Telek

Önálló garázs építése

2016. szeptember 22. - Yatour

lhgt_lakas_1.jpgHázunkhoz szeretnénk garázst építeni, és nem tudjuk hogyan is fogjuk hozzá? A klasszikus kialakítás helyett válasszunk egy könnyűszerkezetes, fából készült és ponyvával fedett típust. Ez árban is sokkal kedvezőbb, és nem kell több hetes kivitelezéssel sem számítani.

Az építési hatóságnak pontos tervet kell benyújtani arról, hogyan fog kinézni a garázs, és annak milyen méretei vannak. Ha megvagyunk a hivatalos ügyintézéssel, akkor a garázs pontos helyét kell meghatározni. Olyan részen kell kialakítani, ahol a ki- és beállás nem okoz gondot és nem zavarja az egyéb tevékenységeinket sem. Fontos, hogy a garázs alatt semmiképpen se fussanak közművezetékek.

Ha a nyitott típusú garázs mellett döntünk, akkor azt is meg kell nézni, hogy a nap milyen szögben éri, hogy az autót milyen mértékben süti a nap. Utána jöhetnek az anyagszükséglettel járó számítások. Bízzuk szakértőre a garázs építését, aki pontos költségvetést készít arról, hogy az alapanyagok mennyibe kerülnek. A legolcsóbb az, ha egy ponyvával fedett, oszlopos garázsbeállót készítünk.

Napsugárzás ellen nem igazán védi az autót, viszont eső és hó ellen tökéletes. Statikailag nem a "legstabilabb", így okvetlen kérjük szakértő segítségét, aki elvégzi a szükséges munkálatokat. Ezzel szemben a könnyűszerkezetes garázs minden igényt kielégít. Minden oldala zárt, fizikailag tökéletes védelmet tud biztosítani az autó számára. Akár készen kapható garázs is vásárolható, ami elemeire bontva érkezik meg és azokat a helyszínen kell összecsavarozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://lhgt.blog.hu/api/trackback/id/tr6511735857
süti beállítások módosítása