Ingatlanokról, telkekről kicsit másképp

LHGT - Lakás, Ház, Garázs, Telek

LHGT - Lakás, Ház, Garázs, Telek

Újépítésű ház vásárlása ingatlanügynök segítségével

2017. március 17. - Yatour

lhgt_1.jpgHa új ingatlant szeretnénk vásárolni, akkor nincs egyáltalán könnyű dolgunk, hiszen a választék annyira nagy, hogy segítség nélkül nehezen tudunk boldogulni. Érdemes egy ingatlanügynök segítségét kérni, aki figyelembe veszi igényeinket, költségvetésünket, és annak megfelelően kezd el nézelődni.

A rutinos, tapasztalattal rendelkező ingatlanügynök mindig szemfüles, és megpróbálja a legjobbat megtalálni a számunkra. Az újépítésű ingatlan keresése mellett több jó tanáccsal is el tud látni. Extra szolgáltatásokkal is találkozhatunk, nemcsak az ingatlan adás-vételére számíthatunk. Természetesen ügyvédi hátteret tud biztosítani, hogy az adás-vétel gördülékenyen történjen.

Az adminisztrációs dolgok mellett a hitelügyintézést és CSOK kedvezményekkel kapcsolatosan is hasznos információkkal szolgálnak. Az ingatlanügynök kiismeri magát a hitelügyintézésben, és tiszta képet alkotnak a lehetőségeinkről. A megfelelő pénzintézet kiválasztása nem egyszerű feladat, hiszen komoly döntésről van szó. Az ingatlanügynök minden ezzel kapcsolatos teendőt lebonyolít, hogy a számunkra a lehető legjobb otthonteremtő hitelt találja meg.

Az újépítésű ingatlan vásárlásánál viszont számolni kell egy energetikai tanúsítványra is, amit az ingatlanos könnyedén el tud intézni. Az energetikai szakmérnök rövid időn belül megoldja az újépítésű ingatlan hiteles tanúsítványának a megszerzését. Természetesen nemcsak Budapesten vannak jó ingatlanügynökök, hanem országszerte dolgoznak olyan szakemberek, akik készséggel állnak a rendelkezésünkre.

A bejegyzés trackback címe:

https://lhgt.blog.hu/api/trackback/id/tr4412375531
süti beállítások módosítása